Békés megye hírek

Utazás 2011. kiállítás

Utazás 2011. kiállítás

A márciusban megrendezendő Utazás 2011. kiállításon Békés megye összefogást hirdet, hiszen most először egy közös 120 négyzetméteres standon jelenik meg. A rendezvényen megyénk turisztikai, gasztronómiai értékeit és az egyes térségek hagyományait, egyedi arculatát mutatja be.

Az Utazás 2011 kiállításon idén Békéscsaba, Gyula, Gyopárosfürdő és a megye más turisztikailag frekventált térsége mutatkozik be. Többek között Gyomaendrőd, Békés, Mezőkovácsháza és Szarvas városa is képviselteti magát, természeti és gasztronómiai értékeivel.    

A standokon a települések mellett, civil szervezetek, az egészségturisztikai klaszter, és a békés megye falusi turizmusáért egyesület is megjelenik. És természetesen a helyi gasztronómia, a helyi termelők is bemutatkoznak.

 

  

 

Maguk a standok úgy épültek fel, hogy variálhatóak legyenek, azaz ha jövőre több kiállító érkezik az sem jelent majd problémát.

Persze mindenkinek lehetősége van rá, hogy bemutassa saját arculatát, és egyedi látvánnyal jelenjen meg, de a szervezők az egész látképet úgy alakították ki, hogy az teljesen együttálljon. Ez a mostani történelmi jelentőségű összefogás, nagyban hozzásegítheti térségünket a turisztikai fellendüléshez.

 

Forrás: CsabaTV  

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Utazás 2011 kiállítás!