Békés megye hírek

Szüreti mulatság

Szüreti mulatság

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum székhelyén szüreti mulatsággal zártuk az Őszülő Napok rendezvénysorozatot.

Délután indulásként Kádár Ferenc tárogató művész és társai húzták a toborzóhoz a zenét, pavilonról pavilonra haladva invitálták a lakókat az intézményi ebédlőben tartandó szüreti mulatsághoz.

szureti-mulatsag-atmeretezett_20111107114326_44.jpg

Meglepetés műsor volt, a Békés Megyei Napsugár Bábszínház, Vásárfiak című darabja

 

Elsőként Maczik Éva Anna igazgató asszony köszöntötte a szép számmal megjelent lakókat és az intézmény nyugdíjas munkatársait. Az ellátottak előadásában Varga László és Hraskó Jánosné köszöntője szólt a vendégekhez. Meglepetés műsor volt a Békés Megyei Napsugár Bábszínház, Vásárfiak című darabja, mely nagyon szórakoztató és látványos volt. A Hajnal István Idősek Otthona Gondozottjaiért Közhasznú Alapítvány a Békés Megye Kulturális és Turisztikai Pályázata 2011. jóvoltából valósította meg az előadást.

szureti-mulatsag-atmeretezettv2_20111107114326_81.jpg

Szüreti mulatság "otthon"

 

Azért esett a választás egy helyben megvalósítható programra, hogy a nehezen mozgó, gyengébb fizikai állapotú lakók számára is színházat idéző, különleges és színvonalas műsort biztosítsunk. A programot zene és tánc zárta, lehetőséget nyújtva a további kikapcsolódásra.

 

Forrás: Juhászné Ujj Nóra a Hajnal István Idősek Otthona Gondozottjaiért Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke, Szabó Tímea mentálhigiénés csoportvezető Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Szüreti mulatság