Békés megye hírek

Nagy sikerű irodalmi műsor Kétsopronyban

Nagy sikerű irodalmi műsor Kétsopronyban

A kétsopronyi Művelődési Házban került megrendezésre az „Irodalmi Humor Békés Megyében" című kulturális előadás. A program megvalósulására 2011. november 4-én 18:00 órakor került sor.

Az est házigazdájának Dr Elek Tibornak köszönhetően egy igazán remek előadásnak lehettünk részesei. Bemutatásra kerültek a kortárs magyar irodalom gyöngyszemei szórakoztató formában, zenei aláfestéssel - és nem utolsó sorban remek művészek által. A közreműködők voltak: Kiss Ottó - író, Csomós Lajos, Czitor Attila, Kara Tünde - a Békés Megyei Jókai Színház színművészei, és Vozár M. Krisztián - zongora művész. A kétsopronyi közönség egy nagyon színvonalas és szórakoztató programnak lehetett részese.

dscf6784_2011111171436_4.JPG

A kétsopronyi közönség nagyon színvonalas és szórakoztató programnak lehettek részesei

 

Az irodalmi műsor, bár újdonságnak számított - hiszen ez idáig nem sok ilyen jellegű műsor valósult meg a településen - mégis nagy sikert aratott, melyet a közönség tapsa bizonyított. A településünkön nagyon szívesen látnánk még hasonló jellegű műsorokat, hiszen a szórakoztatás mellett, tényleg remek alkalmat nyújt a kortárs magyar irodalomba való betekintésre. Köszönet a Békés Megyei Önkormányzatnak a támogatásért, mellyel ez a magas színvonalú kulturális program megvlósulhatott.

 

Forrás: Kétsoprony Község Önkormányzata

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Nagy sikerű irodalmi műsor Kétsopronyban