Békés megye hírek

N. Szabados kitüntető cím

N. Szabados kitüntető cím
A Pándy Kálmán Megyei Kórházban megrendezett Semmelweis nap alkalmából N. Szabados kitüntető címet adományozott Szabó Mihály gazdasági igazgató Rostás Tibornak.Rostás Tibor tördelő-szerkesztő

Általános iskolai tanulmányait a gyomai 2. sz. általános iskolában végezte, majd Gyulán a Mohácsy Mátyás Kertészeti Szakközépiskolában kertész-technikusként tanult.
A szakközépiskolás tanulmányai során számítástechnikai fakultációra járt, ahol informatikai érdeklődése tovább erősödött.
A sorkatonai szolgálatot követően informatikai műszerészi képzést kezdett, majd szoftverüzemeltetői képesítést szerzett. 1997-ben kezdett el dolgozni kórházunk Nyomdájában, mint számítógépes tördelő. Munkáját mindig nagyon szerette. Az informatika iránti kíváncsisága kielégíthetetlennek tűnt, ezért rendszer informatikusi képesítést szerzett, majd ECDL vizsgát tett.
Jelentős szerepe volt a kórházi arculat kidolgozásában, amikor is néhány évig a kórházi PR csoport munkatársaként részt vett a kórházi jelképek és nyomtatványok formai tervezésében, kivitelezésében. Munkavégzését az ötletgazdagság, a kezdeményezőkészség és az esztétikai értékek szem előtt tartása jellemzi.
A Gazdasági osztály munkatársaként jelentős szerepe van a kórházi belső nyomtatványok tördelő-szerkesztésében és nyomtatásában.
Munkatársaival való munkakapcsolata kiváló, jó alkalmazkodóképességének, csendes, szerény magatartásának köszönhetően.
A nyomdai munka valódi háttérmunka, az ápolás-gyógyítás során a nyomtatványok kitöltésekor erre csak ritkán gondolunk. Hiányakor azonban szembesülünk fontosságával.

kitüntetés

A fentiek alapján Rostás Tibor N. Szabados díjat kap Szabó Mihály gazdasági igazgatótól.


Forrás: Pándy Kálmán Megyei KórházBékés Megyei Önkormányzat - MCOnet
Szóljon hozzá a fórumon!: N. Szabados kitüntető cím