Békés megye hírek

Miss Alpok Adria Békés megyei döntő és Békés Megye Szépe Választás

Miss Alpok Adria Békés megyei döntő és Békés Megye Szépe Választás
Békéscsabán a Városháza előtti téren került megrendezésre augusztus 20-án a Miss Alpok Adria Szépségverseny Békés megyei Döntője és a Békés Megye Szépe Választás.
Az államalapítás ünnepén több ezren voltak kíváncsiak a 15 gyönyörű hölgy versenyére, akik magyaros ruhában, magyaros zenei aláfestéssel mutatták meg szépségüket.

A döntős lányok farmerben és pólóban, fürdőruhában és magyar díszruhában vonultak a zsűri és a nézők elé.

Az rendezvény háziasszonya Magony Szilvia modell, szépségkirálynő volt. A verseny színesebbé tételéről a Scherzo Szólóénekes Verseny döntősei, a Csaba Színházstúdió, Rózsa Gerda és Köles Eliza duettje valamint Liszi Melinda és Nagy Róbert a Jókai Színház Színitanházának növendékei gondoskodtak.


Miss Alpok Adria megyei döntő Békéscsabán

A15 gyönyörű lány közül Puskás Martina lett a királynő, Giczey Gréta az I. udvarhölgy, Köböl Lilla pedig a II. udvarhölgy.
Az estét tűzijáték és a Karthago együttes koncertje zárta,a  döntős hölgyek pedig a Club Babylon VIP termében vezethették le a feszültséget.
Az Egyensúly AE Egyesület segítségével a döntős lányok a Fakuckó játékbolt jóvoltából ajándékokkal lephették meg a Dr. Réthy Pál Kórház Gyerek Osztályán fekvő kis betegeket.


 

-BT-

Miss Alpok Adria www.missalpokadria.com - MCOnet

Nézze meg a rendezvényen készült képeket >>