Békés megye hírek

Minden évben meg kell újulni - interjú Bora Imrével, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezőjével

Minden évben meg kell újulni - interjú Bora Imrével, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezőjével
Bora Imre,  a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője nyilatkozott lapunknak az idei, tizenkettedik rendezvény részleteiről.
Bora Imre szerint a fesztivál nagyon fontos abból a szempontból, hogy Békés megyét, Békés megye turisztikai látványosságait megismerhessék az emberek. "Gondolok itt akár a fürdőkre, Békéscsaba nevezetességeire és gasztronómiájára is" - nyilatkozta a főszervező.


Budapesten tartották meg a 12. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatóját május 8-án, melyen Bora Imre köszöntötte a megjelenteket


Minden évben meg kell újulni! - vallja Bora Imre, ezért a sörök tekintetében is próbálnak ismét valami újat nyújtani. Több mint 90 fajta csapolt sört kínálnak a fesztiválon, és először jelennek meg a kézműves sörfőzdék is a négynapos rendezvénysorozaton.

Bora Imre,

Bora Imre, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezője sok érdekességről számolt be a sajtótájékoztatón


Egy különleges, Norbi és Benke Laci bácsi között megvalósuló, gasztronómiai párbajt is megvalósítanak,  igazi show műsorra számíthatnak az érdeklődők vasárnap délben. Olyan gasztronómiai attrakciókat is ígérnek, mint a 100 bográcsban főtt csülökpörkölt, vagy az ételkészítési bemutatók a Nemzeti Olimpiai Válogatott és a Békés Megyei Culinary Team részvételével.


Interjú Bora Imrével, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezőjével


Ráadásul több mint 15 élő koncert szórakoztatja majd a nagyközönséget a 2012. június 7-10. között 12. alkalommal megrendezésre kerülő a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén - zárta mondandóját Bora Imre főszervező. MCOnet