Békés megye hírek

Mesedélután az Értelmes Élet Alapítványnak

Mesedélután az Értelmes Élet Alapítványnak

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum vésztői telephelyén működő Értelmes Élet Alapítvány a Békés Megyei Önkormányzat által kiírt Békés Megye Kulturális és Turisztikai pályázat keretében támogatást nyert, amely lehetővé teszi részlegünkről 60 fő ellátott és a városban élő gyermekek közül 90 fő óvodás és iskoláskorú gyermek számára, hogy bábelőadáson vegyenek részt.

Az előadásnak, melynek címe Világszép Nádszálkisasszony, a vésztői Sinka István Művelődési Központ ad helyet és a békéscsabai Napsugár Bábszínház játékában 2011. október 11-én 10:00 órától tekinthetik meg a rendezvényre ellátogatók.
A szervezési feladatok megkezdődtek.

dsc-0070_20111005103343_8.JPG

Békés Megyei Napsugár Bábszínház színészei

Az intézmény ellátottjai és a programban résztvevő iskolás és óvodás korú gyermekek körében egyaránt nagy érdeklődést mutatkozik az előadás iránt mindenki szeretne eljutni a Békés Megyei Napsugár Bábszínház Világszép Nádszálkisasszony című előadására.
Az Értelmes Élet Alapítvány nagyra becsüli ezen pályázati lehetőséget, mivel az Alapítvány működésében esélyt biztosít arra, hogy színesebb és változatosabb programokat szervezzen a ép és fogyatékkal élő és embertársaink számára.

Forrás: Értelmes Élet Alapítvány

Feltöltötte: K. T.
Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Mesedélután az Értelmes Élet Alapítványnak