Békés megye hírek

Maradnak az egészségügyi képzések Orosházán

Maradnak az egészségügyi képzések Orosházán
Orosházán új arculattal, új névvel, de a megszokott helyen, a köznyelv által „Mezgének” nevezett egységben folytatódik a már korábban megalapozott egészségügyi felnőttképzés, immár a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény égisze alatt.
Ápoló, általános asszisztens, gyógyszerkiadó szakasszisztens, fizioterápiás asszisztens, szociális gondozó és gyógyszertári asszisztens szakmákban indultak és indulnak folyamatosan a csoportok. A tanulók gyakorlatukat a Városi Önkormányzat Kórházában és a település gyógyszertáraiban teljesítik. Az Orosházán megvalósuló képzések népszerűek, a vizsgaeredmények elismerésre méltóak.
A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény célja, hogy a munkahelyek elvárásainak megfelelően biztosítsa az egészségügyben dolgozók szakmai továbblépését, kiemelkedő szerepet vállaljon a környező települések egészségügyi szakemberképzésében. A színvonalas képzésekhez elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyék az igénybevevő szervezetek és hallgatók elvárásait, továbbá hogy gyorsan és rugalmasan alkalmazkodjanak az egészségügyi ismeretanyag változásaihoz és az EU követelményrendszeréhez.


Forrás: Veres Nikoletta
Feltöltő: Salamon Roland

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Maradnak az egészségügyi képzések Orosházán