Békés megye hírek

Magyar Termék Nagydíj két Békés megyei cégnek

Magyar Termék Nagydíj két Békés megyei cégnek

Két Békés megyei cég is Magyar Termék Nagydíjat vehetett át szeptember 1-jén Budapesten. A Csaba Metál Zrt. az urbanus midibusz, míg a Gyulai Húskombinát Zrt. a mályvádi sonka, valamint a pokol szalámi termékek kiváló minőségének bizonyítékaként kapta a kitüntető címet.

Két Békés megyei cég is Magyar Termék Nagydíjban részesült szeptember 1-jén, hiszen a Budapesten az Országház felsőházi termében átadott elismerések között a Csaba Metál Zrt. egy, és a Gyulai Húskombinát Zrt. két pályázatát is díjazták. Előbbi, békéscsabai cég a CSM Urbanus Midibusz, míg utóbbi, gyulai vállalat a Gyulai Mályvádi Sonka, valamint a Gyulai Pokol Szalámi termékek kiváló minőségének bizonyítékaként kapta a kitüntető díjat, melyet Koszorús László, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának alelnöke nyújtott át.
A Csaba Metál Zrt. felkérésére Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testületének elnöke is részt vett a szeptember 1-jei ünnepélyes eseményen.

Magyar Termék Nagydíj

Idén két Békés megyei cég kapta meg az elismerést (fotó: termeknagydij.hu)

A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2011-ben tizennegyedik alkalommal hirdette meg az Industorg Védjegyiroda Minőségügyi Kft., a Magyar Export - Import Bank Zrt., a Magyar Export Biztosító Zrt., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a TÜV Rheinland InterCert Kft. a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal szakmai támogatásával. Az elismerést azok a termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek kaphatják meg, akik elkötelezettek a minőség ügye iránt, és a gazdaság fejlesztéséhez hozzájáruló példaértékű modelleket jelenítenek meg.
Idén 13 megye 23 városa összesen 39 nagydíjat vehetett át, és ezek közül hármat tehát Békés megyei cégek érdemeltek ki - ezzel is bizonyítva a Békés megyei vállalkozások innovációs hajlamát, versenyképességét és minőségi szolgáltatásra törekvését.

 

Forrás: Békés Megyei Önkormányzat - G.E.

Fotó: termeknagydij.hu

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Magyar Termék Nagydíj két Békés megyei cégnek