Békés megye hírek

Lili bárónő a Társulatból

Lili bárónő a Társulatból

A Társulat című tehetségkutató műsor egyik sztárja, Simon Boglárka Lili bárónőként debütál a Békés Megyei Jókai Színház színpadán. Az István, a király Gizellájaként ismert fiatal tehetség gyermekkora óta érdeklődik a zene és a színház világa után.

Simon Boglárka nevét a Magyar Televízió Társulat című műsorából ismerheti a nagyközönség. Kevesen tudják róla azonban, hogy a 23 éves lány fiatal kora ellenére már több híres musicalben énekelt. Baján a Képzelt riport Eszterét, Kecskeméten a Padlás Sünijét alakította sikerrel. Az első nagy találkozása a színház világával 2006-ban Szegeden Kocsák Tibor és Miklós Tibor - az 1956-os eseményeket feldolgozó - rockoperája, az Utazás volt, melyben Lady Ashton szerepét nyerte el a Szegedi Tudományegyetem vegyész szakos hallgatójaként. A fiatal tehetség 2008-ban jelentkezett az Társulat című műsorba, ahol Szörényi Levente - Bródy János: István, a király rockoperájának szereplőit keresték, s Simon Boglárkában meg is találták Gizella alakját. A darabot több helyen hatalmas sikerrel játszotta a Társulat.

 

Simon Boglárka nevét a Magyar Televízió Társulat című műsorából ismerheti a nagyközönségSimon Boglárka most Békés megyében is bemutatkozik a közönségnek, ezúttal egy operett főszerepében. Huszka Jenő- Martos Ferenc világhírű darabjában, a Lili bárónőben alakítja majd Clarisse, a színésznő szerepét február 13-án a teátrum színpadán.

 

Simon Boglárka 2010. február 13-án debütála Békés Megyei Jókai Színház színpadánForrás:
Békés Megyei Jókai Színház Programiroda, TS
Feltöltő: Békés Megyei Jókai Színház Programiroda, BL

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Lili bárónő a Társulatból