Békés megye hírek

Kultúra, rekreáció - FGYKI

Kultúra, rekreáció - FGYKI
A színházat nem tudta megölni sem a televízió, sem a mozi, méltán bizonyítja ezt az, hogy a Farkas Gyula Közoktatási Intézmény színházszerető munkatársai minden adódó lehetőséget megragadnak, hogy szabadidejükben megtekinthessenek egy-egy érdekes darabot.
A Békés Városi Kulturális Központ és a Békés Megyei Önkormányzat jóvoltából az intézmény munkatársai eddig több népszerű színházi előadáson vehettek részt. Legfrissebb élményüket egy különleges helyszínen szerezték, a Szarvasi Vízi Színházban. 22-en látogattak el a Farkas Gyula Közoktatási Intézmény telephelyeiről, Békésről, Dévaványáról és Orosházáról a színházba, a köztisztviselők és közalkalmazottak napja alkalmából. A Békés Megyei Önkormányzat jóvoltából ugyanis megtekintették Neil Simon – Marvin Hamlisch: Kapj el című musicalét. A darab szerelemről szólt, Szomor György és Balogh Anna főszereplésével a Békés Megyei Jókai Színház előadásában.
– Csodálatos volt a helyszín, remek volt a darab és reméljük, hogy még sokszor lelhetjük örömünket ebben az impozáns látványt nyújtó szabadtéri színházban – számolt be az élményiről Nagy Istvánné, a Farkas Gyula Közoktatási Intézmény adminisztrátora.

Forrás: Veres Nikoletta
Feltöltő: Salamon Roland

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Kultúra, rekreáció - FGYKI