Békés megye hírek

Közkívánatra duplázik a Csárdáskirálynő

Közkívánatra duplázik a Csárdáskirálynő

A Szarvasi Vízi Színház augusztus 6-ai előadására, Kálmán Imre Csárdáskirálynőjére már három héttel a darab bemutatása előtt elfogytak a jegyek. A színház vezetősége ezért úgy döntött, még egy előadással megtoldja a programot: augusztus 7-én, 20.30-tól ismét műsorára tűzi az operettet.

Eredetileg egy előadást tervezett a Békés Megyei Jókai Színház Kálmán Imre nagyoperettjéből a Szarvasi Vízi Színház színpadán, azonban a hihetetlen érdeklődés arra ösztönözte a teátrum vezetőségét, hogy fontolóra vegye egy újabb előadás beiktatását a műsorba. Végül úgy döntöttek: augusztus 7-én 20.30-tól még egy alkalommal láthatja a közönség a népszerű produkciót.

Szarvasi Vízi Színház

A hihetetlen érdeklődés arra ösztönözte a teátrum vezetőségét, hogy fontolóra vegye egy újabb előadás beiktatását

A Békés Megyei Jókai Színház klasszikus évadának nyitódarabja már ősszel is hatalmas közönségsikerrel mutatkozott be Békéscsabán, majd ezt követően Nagyszalontán is; olyannyira, hogy a világhírű operettet tavasszal ismét repertoárjára tűzte a megyei teátrum. Seregi Zoltán rendezése klasszikus elemekre épül: az orfeumi hangulatot idéző díszlet, a koreográfiák, az élőzene mind-mind erősíti a darab kálmáni koncepcióját.

A Csárdáskirálynő a Békés Megyei Jókai Színházban

Az orfeumi hangulatot idéző díszletis erősíti a darab kálmáni koncepcióját

Az előadás előtt már benépesül a színpad, a kuplék és sanzonok a boldog békeidők világába kalauzolják el a nézőt. A főbb szerepekben Fodor Zsókát és Straub Dezsőt láthatja a közönség.

 

Forrás: Békés Megyei Jókai Színház

Feltöltötte: G.E.

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Közkívánatra duplázik a Csárdáskirálynő