Békés megye hírek

Kórházért kitüntetés

Kórházért kitüntetés

A kórházi Semmelweis napi ünnepség alkalmából Kórházért kitüntetések átadására került sor. A kitüntetetteket mutatjuk be Olvasóinknak a következő napokban.

dr.Nagy Erzsébet

Dr. Nagy Erzsébet belgyógyász, kardiológus szakorvos, kórházi főorvos


Egyetemi tanulmányait 1983 és 1989 között a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen folytatta.

Friss diplomás orvosként 1989. október 1-én dr. Deli László c. egyetemi docens által vezetett kardiológiai profilú II. sz. Belgyógyászati Osztályon kezdte.

Öt év múlva belgyógyászatból, majd 2000-ben kardiológiából szerzett szakképesítést.

Főorvosnő az osztály munkacsoportjának egyik meghatározó tagja. Munkájának minősége példa a fiatalabb kollégák előtt. A változó egészségügyi szabályzók az osztály munkatársaira is sok terhet rónak, azok elfogadtatásában és a feladatok elvégzésében mindig számítani lehet rá.

Tevékenysége szakmai szempontból is példaértékű. A haemodinamikai laboratórium működésének orvos szakmai feltételeihez minden nem-invazív kardiológiai diagnosztikai tevékenységet elsajátított és végez. Ő volt az első, aki évekkel ezelőtt hosszú hónapokon át járt a szegedi regionális központba szívkatéterezést tanulni. A betegekkel és hozzátartozókkal való kapcsolattartása kiegyensúlyozott, hozzáállását az udvariasság és készségesség jellemzi.

dr. Nagy Erzsébet

Tartósan példamutató munkája elismeréseként dr. Kovács József főigazgató főorvos ,,Kórházért" kitüntető címben részesítette dr. Nagy Erzsébet főorvos asszonyt.Forrás: Pándy Kálmán Megyei Kórház

 

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet
Szóljon hozzá a fórumon!: Kórházért kitüntetés