Békés megye hírek

Karácsonykor Csillámpor hull Kondorosra

Karácsonykor Csillámpor hull Kondorosra

2011. december 23-án a Csillámpor című musical gála érkezik Kondorosra. A Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület a Békés Megyei Önkormányzat által meghirdetett "Békés megye kulturális és turisztikai pályázata 2011." című pályázatnak köszönhetően színházi előadást szervez Kondoroson.

Az Egyesület nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a Kondoroson és a környékbeli településeken élők számára kulturális szórakozási lehetőséget biztosítson. Az Egyesület már a tavaly is megrendezte a Mindenki Karácsonya rendezvényt, mely során 2010-ben Adventi babgulyással és ajándékokkal várta a vendégeket és gyermekeket.

tavaly-is-sokan-reszt-vettek-a-mindenki-karacsonya-rendezvenyen_20111206132136_32.JPG

Mindenki Karácsonya Kondoroson 2010-ben

A Mindenki Karácsonyára idén is sor kerül, Kondoros Nagyközség Önkormányzatával együttműködve az Egyesület adományokat oszt a rászoruló családok számára. A téli időszakban sok család számára nehézséget jelent a fűtés, így a rendezvény során az egyesület és az önkormányzat szervezésében tüzelőt is osztanak a családoknak. A jótékonysági rendezvény keretében továbbá megrendezésre kerül a Csillámpor című Musical gála (a Békés Megyei Jókai Színház előadásában), melynek a nemrégiben felújított kondorosi Művelődési Ház ad otthont.

a-musical-gala-a-felujitott-muvelodesi-hazban-kerul-megrendezesre_20111206131842_11.jpg

Idén már a felújított kondorosi Művelődési Ház ad otthont az előadásnak 

Az Egyesület kulturális és jótékonysági programokkal kívánja emelni a karácsonyi rendezvény hangulatát, ezzel is összefogva a közösséget.

 

Forrás: Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület

Feltöltötte: U.G.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Karácsonykor Csillámpor hull Kondorosra