Békés megye hírek

Karácsonyi Ünnepségen vendégszerepel a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar

Karácsonyi Ünnepségen vendégszerepel a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar

Kétsoprony Község Önkormányzata meghívására a településen tart előadást a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar vonósnégyese. Az előadásra a kétsopronyi Általános Iskola által szervezett ",,Karácsonyi Ünnepség" című program keretén belül kerül sor.

Kétsoprony Község Önkormányzata meghívására, a településen tart előadást a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar vonósnégyese. Az előadásra a kétsopronyi Általános Iskola által szervezett ",,Karácsonyi Ünnepség" című program keretén belül kerül sor. A program megvalósításának kettős célja van. Elsősorban az ünnepi műsor színvonalának emelése, másodsorban pedig a komolyzene megkedveltetése a helyi közönséggel.

guzsi-kepek-2010-187_20111125144515_55.jpg

Kézműves foglalkozáson a kétsopronyi diáksereg

 

A település Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a kultúrához való hozzáférésre és minden lehetőséget megragad, azért hogy a lakosság számára a kulturális programok széles skáláját biztosítani tudja. A ",,Karácsonyi Ünnepség" című program, nyitó műsorszáma lesz a vonósnégyes előadása. A helyi közönség már nagyon várakozással tekint e program elé, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar vonósnégyese a településünkön vendégszerepel. A program megvalósítását a Békés Megyei Önkormányzat támogatja, a ",,Békés megye Kulturális és Turisztikai Pályázata 2011." keretén belül.

 

Forrás: Kétsoprony Község Önkormányzata

Feltöltötte: U.G.

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Karácsonyi ünnepségen vendégszerepel a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar