Békés megye hírek

Irodalmi stand up comedy a Gyulai Várszínházban

Irodalmi stand up comedy a Gyulai Várszínházban
December 7-én rendhagyó esttel várják a nézőket. A humor jegyében fogant az az új műfaj, amit irodalmi stand up comedynek lehetne nevezni, hiszen három kiváló erdélyi író a székely humor legjavát hozza el a Gyulai Várszínházba.
Az Irodalmi Humor Fesztiválokon a legnagyobb sikert szinte mindig az erdélyi írók aratják a nyári szezonban. Őket hívták most el, hogy ismét megnevettessenek minket ízes beszédükkel, góbés észjárásukkal. Fekete Vince Kézdivásárhelyről, Muszka Sándor Csíkszeredáról, Orbán János Dénes Kolozsvárról érkezik. Az est címe: Iszkiri a guruzsmás berbécs elől. Kit is hívhattak volna mást zenei kísérőnek, mint a Békéscsabai Berbécs együttest, akik erdélyi népzenét játsszanak és Soós Emőkét, aki énekelni fog. Az est szerkesztő-házigazdája Dr. Elek Tibor lesz, a Bárka folyóirat főszerkesztője.
A székely irodalmi humor fenegyerekeinek estje
Fellépnek:
• Fekete Vince (Kézdivásárhely),
• Muszka Sándor (Csíkszereda-Csíkszépvíz),
• Orbán János Dénes (Kolozsvár)
- írók
Közreműködik a Berbécs zenekar és Soós Emőke
Belépő
1.500 / 800 Ft. Jegyek válthatóak a Várszínház jegypénztárában, az Interticket hálózatában, illetve a www.jegy.hu oldalon keresztül. A Gyulai Várszínház őszi-tavaszi kamaratermi szezonjára, négy alkalomra szóló felnőtt, nyugdíjas, diák bérlet váltható, amellyel kedvezményesen lehet jegyet vásárolni.

12-06-nagy_2011120693829_86.jpg

Irodalmi stand up comedy a Gyulai Várszínházban

 

 

Forrás: Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.
Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet
Szóljon hozzá a fórumon!: Irodalmi stand up comedy a Gyulai Várszínházban