Békés megye hírek

Irodalmi Humor - kétsopronyiak kulturális programja

Irodalmi Humor - kétsopronyiak kulturális programja

Kétsoprony Község Önkormányzata a kötelező és önként felvállalt feladatai között kiemelt figyelmet szentel a település kulturális életének. Mint a helyi Művelődési Ház működtetője és fenntartója, fontosnak tartja a kulturális programok szervezését és azoknak a csoportoknak támogatását, amelyek a színessé és változatossá teszik a helyi kulturális életet.

Minden évben igyekszik minél több olyan pályázaton részt venni, amely támogatja a kultúrát, a kulturális programokat. Önkormányzatunk kiemelten kezeli a lakosság igényeit és fontosnak tartja azt, hogy a lakosság jól érezze magát szűkebb kis környezetében és a lehető legkevesebb hátrány érje Őket - a városokban lakó embertársaikkal szemben - értve ezt a kulturális programokhoz való hozzáférésre is.

dscf6802_2011101492850_43.JPG

A programok többsége  a település Művelődési Házában valósul meg

Kétsoprony Község Önkormányzata az idei évben is benyújtotta pályázatát a Békés Megyei Önkormányzat által kiírt „Békés Megye Kulturális és Turisztikai Pályázata"-ra, ahol pályázata sikeresen szerepelt és ez által kiváló színvonalú kulturális programok megvalósítására lesz lehetősége.
A programok többsége a település Művelődési Házában valósul meg. Az „Irodalmi humor Békés megyében" címmel, lesz az első program mely e pályázat keretében valósul meg.
Az előadás október végén kerül bemutatásra, melyet nagy érdeklődéssel vár a helyi közönség.

Forrás: Kétsoprony Község Önkormányzata

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Irodalmi humor Békés Megyében