Békés megye hírek

Interjú Farkas Zoltánnal (Fidesz) a parlamenti munkáról (3. rész)

Interjú Farkas Zoltánnal (Fidesz) a parlamenti munkáról (3. rész)
Interjú Farkas Zoltánnal, az Országgyűlés Rendészeti Bizottságának fideszes tagjával a Pintér Sándor nyilatkozatáról 2010. július 5-én.
Pintér Sándor nemrég azt mondta, hogy ha szükséges, több börtönt nyitnak meg, hiszen az egyszerűbb kisebb szabálysértéseket is elzárással büntetnék. Farkas Zoltánt, az Országgyűlés Rendészeti Bizottságának fideszes tagját kérdeztük, mi a véleménye erről.

Interjú Farkas Zoltánnal (Fidesz) a parlamenti munkáról 2010. július 5-én (3. rész)

Farkas Zoltán országgyűlési képviselő szerint ha megvizsgáljuk, hogy ma Magyarországon a büntetésvégrehajtási intézeteknek a befogadóképessége durván 12 ezer fő körül van. Jelenleg 15 ezren vannak büntetésvégrehajtási intézetben, és az elmúlt időben két olyan intézmény bezárására került sor, ahol minden feltétele megvan a fogvatartásnak.

Farkas Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője, a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke

Farkas Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője, a Békés Megyei Önkormányzat alelnökeFarkas Zoltán is úgy véli, hogy ezeket az intézeteket újra meg kell nyitni, és azokat, akik a szabálysértési érték ellen elkövetett cselekmény vonatkozásában elzárásra kerülnek, akkor ezt például ezekben az inzézetekben is végre lehet majd hajtani.


-kt-, ba