Békés megye hírek

Interjú Farkas Zoltánnal a Békés Megyei Önkormányzatról

Interjú Farkas Zoltánnal a Békés Megyei Önkormányzatról
Interjú Farkas Zoltánnal a Békés Megyei Önkormányzatról 2010. július 5-én a Parlementben.
Farkas Zoltán országgyűlési képviselő a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke is egyben. Arról kérdeztük, hogy mi fog most történni a megyében azután, hogy megválasztották a megyei elnököt, Domokos Lászlót az Állami Számvevőszék elnökének.

Interjú Farkas Zoltánnal a Békés Megyei Önkormányzatról 2010. július 5-én

Az Országgyűlés elnöke bejelentette, hogy július 5-ével megszűnt Domokos László képviselősége, de lemondott a megyei elnöki posztjáról is. Az átadás-átvétel minden területen megtörtént, átbeszéltek minden olyan folyamatban lévő ügyet, amelyeket az elmúlt időszakban Domokos László és Farkas Zoltán külön-külön vitt.
fotó: Pelsőczy Csaba A Parlamentben Domokos László már esküt is tett

Ezentúl már ne mint az elnök helyettesítője, hanem teljes jogkörrel kell végeznie a feladatait Farkas Zoltánnak. Mint elmondta, a következő időszak feladata az, hogy Domokos László lemondásával megüresedett helyet pótolják. Ősszel pedig majd a választások során az állampolgárok szavazataikkal döntenek arról, hogy kit bíznak meg a megyei közgyűlés ezetésével.

Farkas Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője, a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke

Farkas Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője, a Békés Megyei Önkormányzat alelnökeFarkas Zoltán azt szeretné, hogyha sem szakmai, sem pénzügyi, sem a fejlesztési téren nem következne be változás, hiszen elkezdtünk együtt egy munkát, kidolgoztunk egy programot 2013-ig. Így kötelességének érzi, hogy ezt vezesse és a testülettel közösen minél magasabb színvonalon megvalósítsa.

-kt-, ba