Békés megye hírek

Gazdasági igazgatói dicséret

Gazdasági igazgatói dicséret
Semmelweis nap alkalmából Szabó Mihály gazdasági igazgató dicséretben részesítette munkatársát, Gróza Annát.

Gróza Anna

Gróza Anna

1979-ben a gyulai Egészségügyi Szakközépiskolában érettségizett és általános ápolóként kórházunk III. sz. Belgyógyászati osztályán helyezkedett el. 1980-ban felnőtt szakápolói képesítést, majd 1983-ban dietetikusi oklevelet szerzett.

Ezt követően a Dietetikai szolgálatban folytatta munkáját, majd 1987-től a munkacsoport vezetője lett. Szakmai munkájának elismeréseként 1989-ben egészségügyi miniszteri dicséretben részesült, 1995-ben Pándy szakdolgozói elismerő címet kapott.

2005 márciusában az Élelmezési osztály vezetésére kérték fel és ettől az időponttól kezdődően a gazdasági igazgatóság szervezetéhez került. Vezetőként első kihívásai közé tartozott az élelmezési területen a HACCP minőségügyi rendszer teljes körű bevezetése, ezt követően az élelmezési munkacsoport stabilizálása, valamint a szolgáltatások bővítése.

Gróza Anna osztályvezetőként fáradtságot nem ismerve, szakmailag és emberileg mindent megtett a gyógy-élelmezés és a munkahelyi étkeztetés színvonalas biztosításáért. Az Élelmezési osztály szolgáltatásait dietetikai szakemberként először a diétás étkeztetésben fejlesztette, ennek köszönhetően több tízféle diétás menüsort biztosított a külső étkezők számára is.
A tulajdonos önkormányzat a támogató feladatok átszervezése kapcsán 2009 novemberétől élelmezési centrumként jelölte ki intézményünket. Az ezzel kapcsolatos jelentős szolgáltatás bővítés biztosításában szakmai és szervezőkészségét egyaránt bizonyította. Sikeresen elvégezte az esküvőszervezői tanfolyamot, ami tovább erősítette kórházunk szolgáltatóként való megjelenését a vendéglátás területén.

kitüntetés

A fentiek alapján Szabó Mihály gazdasági igazgató, munkáját megköszönve, Gróza Annát gazdasági igazgatói dicséretben részesíti.


Forrás: Pándy Kálmán Megyei Kórház
Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet
Szóljon hozzá a fórumon!: Gazdasági igazgatói dicséret