Békés megye hírek

Edmond Dantes történetét láthatják a színházban a Értelmes Élet Alapítvány lakói

Edmond Dantes történetét láthatják a színházban a Értelmes Élet Alapítvány lakói

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum vésztői telephelyén működő Értelmes Élet Alapítvány a Békés Megyei Önkormányzat által kiírt Békés Megye Kulturális és Turisztikai pályázat keretében támogatást nyert, amely lehetővé teszi lakóink számára, hogy a Békés Megyei Jókai Színházban 3 előadást megtekinthessenek.

Az első előadásra, melynek címe Monte Cristo grófja 2011. október 19-én 15:00 órától kerül sor. Részlegünkről 50 fő tekintheti meg a színvonalas musicalt, és már izgatottan várják a Jókai Színház színészeinek játékát, mivel a zenés műsorok különösen nagy népszerűségnek örvendenek körükben.

a-6-kategoria-ii-hiradashoz-kep-2_20110929143106_83.jpg

Békés Megyei Jókai Színház

A művészi élmények mellett lakónknak a program kitűnő lehetőséget ad egy más környezetben való tartózkodásra, amely elősegíti a színházi világ megismerését, valamint az előadás monumentális díszletelemek felsorakoztatásával nyújtott látványvilágával egy másik korban érezhetik magukat. A pályázatnak köszönhetően a színházlátogatások elősegítik lakónk számára a társadalmi integráció megvalósulását, valamint a közös program élménye lehetőséget teremt arra, hogy együtt készüljünk az előadás megtekintésére, közösen izguljuk végig a történetet és élményekben gazdagon térjünk haza.
Forrás: Értelmes Élet Alapítvány

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Edmond Dantes történetét láthatják a színházban a Értelmes Élet Alapítvány lakói