Békés megye hírek

Domokos László nyitóbeszédével kezdődött a VI. Civil Találkozó Szarvason

Idén 6. alkalommal rendezték meg Szarvason a Civil Találkozó elnevezésű rendezvényt, amelyet Domokos László a Békés megyei Közgyűlés elnöke nyitott meg.

Immár 6. alkalommal került megrendezésre a Civil Találkozó elnevezésű rendezvény 2008 június 26.-án a Körös-szögi kistérségben Szarvason. A találkozót Domokos László, a Békés megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg a Fesztivál sátorban.

Nyitóbeszédében elmondta, a találkozó remek alkalom arra, hogy a jelenlévők tapasztalatot cseréljenek és egymást jobban megismerjék. A Békés Megyei Önkormányzat minden évben támogatja a civileket, társadalmi szerepvállalásuk segítését ösztönzi, mert a civil szervezetek felelősségvállalása, társadalmi munkája, jelenléte az élet számos területén segítséget nyújthat, hangzott el az elnök úr beszédében.

 

resize_of_dscf5918_468_20080807145927_189.JPG

A rendezvényre sok érdeklődő látogatott el

 

„A mai találkozó igazi színfoltja a Szarvas Napok rendezvénysorozatának, úgy is mondhatnám: igazi parádé. A zenés-táncos felvonulás, a motoros, kerékpáros, gyalogos civilek, a mazsorettek, a Hagyományőrző Fúvószenekar, a népi táncosok és a lovasok megadták a rendezvény jó hangulatát. Az évről évre növekvő résztvevők száma is azt bizonyítja, hogy egy jó kezdeményezés vált immár hagyománnyá, egy olyan eseménnyé, ami Szarvas város és a környék jó hírnevét öregbíti, igazi turisztikai vonzerővé vált a Körösök völgyében.”- mondta el az elnök úr.

 

resize_of_dscf5924_78_20080807145927_561.JPG

Az elnöki nyitóbeszéd a Fesztivál sátorban

 

 

Majd beszédében külön köszönetet mondott a Szarvas Város Barátainak Körének és a „SZARVASÉRT” Alapítványnak, akik a szervezés és rendezés feladatát vállalták magukra.

 

Forrás: Békés Megyei Önkormányzat

 

Békés Megyei Önkormányzat – MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Domokos László nyitóbeszédével kezdődött a VI. Civil Parádé Szarvason-Békés megye, rendezvény