Békés megye hírek

Civil Parádé Kondoroson

Civil Parádé Kondoroson

A Körös-szögi Civil Fórum Egyesület valamennyi önkéntese és a Civil Találkozóra bejelentkezett tagszervezetei az előkészületek lázában égnek. A Találkozóra több mint 40 civil szervezet jelezte részvételét, de folyamatosan egyre nagyobb az érdeklődés. Bár nagy terület áll rendelkezésünkre Kondoros központjában, már félő, hogy kissé zsúfolt lesz a rendezvény. A színpadi programok a felvonulás után azonnal kezdődnek és estig folyamatosan tartanak. Az eseményről valamennyi szereplőnek és résztvevő civil szervezetnek Emléklapot adományoz az Egyesület. A rendezvény végén átadásra kerülnek a „Legcivilebb civil" szervezetnek járó serlegek.

Ismét találkoznak, és együtt töltik a szombati napot Kondoroson a Körös-szögi Kistérség Civil Szervezetei. A IX. Kistérségi Civil Napok és Civil Találkozó bővelkedik a programokban és látványosságokban.

 

dscf7861_20110726152105_39.JPG

A IX. Kistérségi Civil Napok és Civil Találkozó

A Civil Parádé zenés-táncos felvonulással kezdődik, apró-színes zászlókkal, színes lufikkal és virágokkal vonulnak fel a civilek a Szarvasi Hagyományőrző Fúvószenekar és a Gyomaendrődi Mazsorettek kíséretében.

 

dscf8053_20110726152105_20.JPG

Egész napos színpadi programokkal várják a kilátogatókat

Ezt követően egész napos színpadi programok zajlanak az Attrakciós téren. Közben a civilek sütnek-főznek, de a Kondorosi Csárda is várja a vendégeket.

Forrás: Körös-szögi Civil Fórum Egyesület

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Civil Parádé Kondoroson