Békés megye hírek

Becsöngettek a Harruckernben

Becsöngettek a Harruckernben
Szeptember elsejét írunk, a Harruckern János Közoktatási Intézmény valamennyi oktatási egységében megkezdődött az idei tanév. A 2011/2012-es tanév ünnepélyes megnyitóin Kónya István, Békés Megye Képviselő-testület alelnöke és Mikulán Róbert, a Harruckern igazgatója tartottak  beszédeket.

2011/2012 tanévnyitó, Harruckern, Gyula


Farkas Zoltán elnök köszöntő szavait Kántor Ivett adta át

A tanévnyitókon felolvasták Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testület elnökének a szavait. A megyegyűlés elnökének a gondolatai után Kónya István  alelnök tartott ünnepi beszédet, majd Mikulán Róbert, a Harruckern igazgatója következett.

Harruckern, tanévnyitó, Kónya István alelnök, Mikulán Róbert igazgató

Kónya István, a közgyűlés alelnöke a tanévnyitón Dosztojevszkijt idézte

Mindhárom beszéd egyik vezér gondolata volt, hogy váltotások előtt áll a Harruckern. A szónokok szerint azonban a Harruckern fennállása során mindig előnyösek voltak a változások, a pozitívumokra a jövőben is számítani lehet.

Mikulán Róbert igazgató, Harruckern János Közoktatási IntézményMikulán Róbert, a Harruckern igazgatója a változás izgalmasságáról beszélt

A 2011/12-es tanévet összesen 1010 diák kezdi meg a gyulai Harruckern iskoláiban, közülük 297 elsős van. Gyulán 130 szakközépiskolás, 108 szakiskolás, az érettségi utáni képzésben 59 elsőst üdvözölhetünk a Harruckernben
Forrás: Harruckern János Közoktatási Intézmény, B.J.