Békés megye hírek

Bábszínház Tótkomlóson

Bábszínház Tótkomlóson

2011. december 4-én a Békés Megyei Önkormányzat pályázata által (",,BÉKÉS MEGYE KULTURÁLIS és TURISZTIKAI PÁLYÁZATA" 2011) Tótkomlóson megvalósult egy régóta dédelgetett álom, mégpedig az, hogy maga a színház lejön Tótkomlósra.

Ez az esemény gyermekek, családok számára tökéletes lehetőség ahhoz, hogy egy nyugodt, délutánt tölthessenek együtt. A rendezvényt a Tótkomlósi Hit, Remény, Szeretet Alapítvány és a Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség, Evangélikus Egyházi Óvoda szervezi. A program remek időtöltést jelent óvodásainknak illetve családi körös gyermekeknek egyaránt. A délutáni program bábszínház előadás lesz az, Jaj de jó itt mindenütt című darabot nézhetik, meg majd az oda látogatok. Az életkori határ nem mondható meg, hiszen nem csak óvodásokat és kis gyermekeket várunk, hanem az iskolák nagyobb gyermekeit is szívesen látjuk rendezvényünkön.

3_20111102150416_60.jpg

Békés Megyei Napsugár Bábszínház színészei

 

A településen két általános iskola és egy gimnázium működik innen is várjuk az érdeklődőket. Maga az előadás tótkomlóson az egyik felújított épületben lesz, Az épület konferencia-, bálteremmel, bemutatóteremmel, valamint információs irodával rendelkezik. A 150 fő befogadására alkalmas báltermünk tökéletesen alkalmas arra, hogy otthont adjon különböző céges-, illetve magánrendezvényeknek. A korszerű eszközökkel felszerelt helyiség kiváló helyszínt biztosít sajtótájékoztatóknak, üzleti tárgyalásoknak, tréningeknek, állófogadásoknak, lakodalmaknak vagy akár termékbemutatóknak is. Úgy gondoltuk ennek a teremnek adta lehetőségei számunkra is illetve a bábszínháznak is tökéletesek lesznek.
Ez a lehetőség a Békés Megyei Önkormányzat pályázata által nem valósulhatót volna meg.

Forrás: Tótkomlósi Hit, Remény, Szeretet Alapítvány

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Bábszínház Tótkomlóson