Békés megye hírek

Bábelőadás ajándékba

Bábelőadás ajándékba

A Sarkad - Kötegyán - Újszalonta Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat három általános iskolája a Békés Megyei Önkormányzat által kiírt Békés Megye Kulturális és Turisztikai pályázata keretében támogatást nyert a Békés Megyei Jókai Színház 2 előadásának, valamint a Békés Megyei Napsugár Bábszínház mesejátékának megtekintésére.

A tervezett előadások sorát a Napsugár Bábszínház Ormányos Hüntyüllér című darabja lesz az első, melyet 2011. november 11-én 10.00 órától tekintenek meg diákjaink. Az előadást, melynek témája a szeretet, a barátság és az elfogadás lesz, már nagyon várják a Gyulai Úti Általános Iskola tanulói.

 

o-h-kep1_20111027151917_30.jpg

Ormányos Hüntyüllér


A Bábszínház jóvoltából kikerültek az iskola folyosóira a plakátok, valamint az előadás témáját is ismertették a gyermekekkel. Reméljük, hogy a bábok és emberek közös produkciója elvezeti őket a fantázia színes világába, mely elengedhetetlen része kell, hogy legyen minden gyermek életének.
A bábelőadás most ezt a csodás színt hozza el diákjaink mindennapjaiba.
Forrás: Sarkad - Kötegyán - Újszalonta Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat

Forrás: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Bábelőadás ajándékba