Békés megye hírek

Az innováció volt a delta keddi vezérfonala

Az innováció volt a delta keddi vezérfonala

Az elmúlt hétfőn június 27-től 63 diák megkezdte tanulmányait abban az egyhetes Delta programban, ahol a vezetési és innovatív képességeket szeretnék kiaknázni, amit a későbbiekben, a valós életben is tudnak majd hasznosítani munkájukban.

Hétfőn 63 diák megkezdte tanulmányait abban az egyhetes Delta programban, ahol a vezetési és innovatív képességeket szeretnék kiaknázni, amit a későbbiekben, a valós életben is tudnak majd hasznosítani munkájukban.

A második napon, kedden Barkász Sándor, DELTA alapítója is tartott előadást "Innováció és a cégépítés kölcsönhatása" címmel, ami leginkább a kreativitást helyezte a fókuszba. Az előadó kérdésünkre elmondta, az innovatív képesség és a kreativitás egyrészt egy adottság, de nagyban meghatározza a gyermekkori nevelés is. Azok a gyerekek, akiket túlzottan féltenek és burokban nevelkednek, kevésbé lesznek kreatívak és önállóak, így nehezebben hoznak meg olyan döntéseket, amelyeket egy vezetőnek meg kell hoznia. 


Hogy mit tanácsol Barkász Sándor az innovatív képesség fejlesztése érdekében, és hogy mit gondolnak az érintettek a programról, kiderül a videókból.

 

 

Barkász Sándor, DELTA alapító

A második napon, kedden Barkász Sándor, DELTA alapítója is tartott előadást

 

Forrás: Gyula TV

 

Feltöltő: G.T.

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Az innováció volt a delta keddi vezérfonala