Békés megye hírek

Ápolási igazgatói dicséret - Szatmári Józsefné

Ápolási igazgatói dicséret - Szatmári Józsefné
Az egészségügyben dolgozók ünnepén, Semmelweis napon, kitüntetésben részesült Szatmári Józsefné.

„Ápolási Igazgatói Dicséret

Szatmári Józsefné Krónikus Tüdőgyógyászati Osztály ápoló

Szatmári Józsefné 1983 augusztusában általános ápoló és általános asszisztensként helyezkedett el a Gyulai Tüdőkórházban.
Munka mellett 1984-ben felnőtt szakápolói tanfolyamot végzett. Tanulási elhivatottsága tovább segítette abban, hogy 2001-ben az Ady Endre és Bay Zoltán Ginnázium, Postaforgalmi és Informatikai Szakképző Iskolában érettségi bizonyítványt vehetett át.
Szakmai munkáját a pontosság, az odafigyelés jellemzi. Akkori felettesei felfigyeltek munkájára és 1995-től főnővéri helyettesi megbízást kapott. Ezen munkakörben látja el a mai napig munkáját a Krónikus Tüdőgyógyászati Osztályon.
Elméleti tudásának bővítése céljából 2002-ben OKJ-s ápoló szakon fejezte be tanulmányait. Aktívan részt vesz a pályakezdők tanításában, támogatva beilleszkedésüket a szakdolgozói munkacsoportba. Az osztályvezető főnővér távollétében segíti az osztály munkáját. Betegekhez való viszonya példaértékű.

Semmelweis Nap

Fentiek alapján Halmosné Mészáros Magdolna ápolási igazgatónő „Ápolási Igazgatói Dicséret" kitüntető címet adományozza Szatmári Józsefné ápoló részére.


Forrás: Pándy Kálmán Megyei KórházBékés Megyei Önkormányzat - MCOnet
Szóljon hozzá a fórumon!: Ápolási igazgatói dicséret - Szatmári Józsefné