Békés megye hírek

Ápolás igazgatói dicséret - Nagyné Vigh Katalin

Ápolás igazgatói dicséret - Nagyné Vigh Katalin
A Pándy Kálmán Megyei Kórház ápolási igazgatója dicséretben részesítette Nagyné Vígh Katalint.Nagyné Vigh Katalin Bőr- és Nemibeteggondozó felnőtt szakápoló


A kolléganő 1986-ban szerzett általános ápoló és általános asszisztensi képesítést. A képesítés megszerzését követően kórházunk Bőrgyógyászati osztályán helyezkedett el. A felnőtt szakápolói szakosító elvégzése mellett az Erkel Ferenc Gimnázium esti tagozatán sikeres érettségi vizsgát tett.
1990-1995-ig GYES-en volt. Időközben titkárnőképző tanfolyamot végzett.
A GYES után az Urológiai osztályon kezdett el dolgozni (két műszakban), mint felnőtt szakápoló. Családi okok miatt másfélév múlva egyműszakos munkakörbe - a DECS-be - igazolt". Itt lehetősége volt betekinteni a kórház adminisztratív és elszámolási munkafolyamataiba. Mivel az irodai munka egysíkú volt számára, illetve hiányzott neki a mindennapos betegkapcsolat, így a Bőr- és Nemibeteggondozóban helyezkedett el, mint asszisztensnő. A kórház szervezésében számítógép kezelői tanfolyamon vett részt.
A kolleganő alapos szakmai ismeretekkel rendelkezik, folyamatosan képzi magát. Nagyfokú empátiás képessége segítségére van a betegekkel való igen jó interperszonális kapcsolat kialakításában. Munkakapcsolata kollegáival is kiváló.

kitüntetés

Ezek alapján Halmosné Mészáros Magdolna ápolási igazgatónő „Ápolási Igazgatói Dicséret" kitüntető címet adományozza Nagyné Vigh Katalin felnőtt szakápoló részére.


Forrás: Pándy Kálmán Megyei KórházBékés Megyei Önkormányzat - MCOnet
Szóljon hozzá a fórumon!: Ápolás igazgatói dicséret - Nagyné Vigh Katalin