Békés megye hírek

A XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé testvérfesztiválja a pusztaottlakai Like Fest

A XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé testvérfesztiválja a pusztaottlakai Like Fest
A Like Fest is a Békés megyei kínálatot népszerűsíti - hangzott el a XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatóján Krisztován Annától, a pusztaottlakai Like Fest fesztiváligazgatójától.


Krisztován Anna, a pusztaottlakai Like Fest fesztiváligazgatója a XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatóján

És hogy miért volt jelen a Like Feszt a XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatóján? Azért, mert testvérfesztiválok - ismertette Krisztován Anna. Aki ellátogat Békéscsabára június 7-10.között között a XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra, annak nagyon magas színvonalú vendéglátásban lesz része, mindemellett pedig minőségi termékekre számíthat.

Krisztován Anna,

A Like Fest is a Békés megyei kínálatot népszerűsíti - hangzott el a XII.Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatóján Krisztován Annától, a pusztaottlakai Like Fest fesztiváligazgatójától


Úgy véli, hogy mindez a mai magyarországi fesztiválok sorából kiemeli a békéscsabai rendezvényt. Ez az oka annak, hhogy testvérfesztiválként együttműködnek.  Egy másik nagyon fontos kapcsolódási pont pedig az, hogy a helyi értékeket, szakembereket igyekeznek népszerűsíteni, megőrizni és védeni.


Interjú Krisztován Annával, a pusztaottlakai Like Fest fesztiváligazgatójával

Hasonlóság még, hogy a Békés Megyei Culinary Team mindkét fesztiválon jelen lesz, a különbség a gasztronómiai főszereplőn lesz. A csülök helyett a Like Feszten a tepertőn lesz a hangsúly 2012. augusztus 15 és 20 között, amelyre Guinnes rekordot is építenek. De különlegesség még, hogy közel 100 féle kolbásszal várják az Ottlakára érkezőket, melyek között lesznek alkoholosak, vagy akár gyümölcsösek is.


MCOnet