Békés megye hírek

A köröstarcsai óvodások nagy izgalommal várják a mesehősöket

A köröstarcsai óvodások nagy izgalommal várják a mesehősöket

A Köröstarcsai Összevont Óvodák „Ovisokért" Alapítványa civil szervezet kiemelt célja a település kulturális életének élénkítése, elsősorban óvodás korú gyerekek kulturális programjainak támogatása.

Az alapítvány évek óta sikeresen pályázik a Békés Megyei Önkormányzat civil pályázatain, amelyek segítségével már számos rendezvény valósulhatott meg Köröstarcsán. A Békés Megyei Napsugár Bábszínház már-már rendszeres vendégszereplője a Szabó Károly Művelődési háznak. A múlt évben a bábszínház színészei Pettson és Findus alakját elevenítették meg a gyerekek számára, szintén a Békés Megyei Önkormányzat jóvoltából.

kep2_20111103144451_29.jpg

A köröstarcsai óvodások foglalkozás közben

 

A társulat idén ősszel az Ormányos Hüntyüllér előadással igyekszik elkápráztatni a hálás közönséget, amire november 18-án kerül sor. Nagy örömünkre szolgál, hogy az óvodások itt helyben tekinthetnek meg egy előadást, ami sok gyermek számára csak így válik elérhetővé. A pályázati csomag részeként az alapítványi rendezvény tavasszal folytatódik, egy Vésztő-Mágorra tervezett kirándulással.

 

Forrás: Köröstarcsai Összevont Óvodák „Ovisokért"

Feltöltötte: K. T.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: A köröstarcsai óvodások nagy izgalommal várják a mesehősöket