Békés megye hírek

A Kerékpárosbarát Munkahely cím ismét Békés megyébe érkezett

A Kerékpárosbarát Munkahely cím ismét Békés megyébe érkezett

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elbírálása alapján, 2015. évben is viselheti a “Kerékpárosbarát Munkahely” címet a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium minden évben több kampányt szervez, amelyek során kreatív módszerekkel igyekszik népszerűsíteni a kerékpáros közlekedést. A csatlakozók növekvő száma is igazolja, hogy egyre többen ismerik fel: a tudatos járműválasztás, amelyben helyet kap a kerékpározás is, számos előnyt tartogat a biciklista és környezete számára.

 

 Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége, Kerékpárosbarát Munkahely

 

Harmadik alkalommal „Kerékpárosbarát Munkahely” a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési FelügyelőségeA Bringázz a Munkába! megmozdulás minden alkalommal rekordokat dönt a résztvevők számával, egyre több önkormányzat és munkáltató jelentkezik a Kerékpárosbarát Település és Munkahely címre. A Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége 2014. évben is pályázott és nyert.

Hegmanné Nemes Sára vagyonpolitikáért felelős államtitkár 2014. november 21-én, Balatonkenesén adta át a sikeres pályázatról szóló oklevelet. A „Kerékpárosbarát Munkahely 2014” címet Dobókői György, a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége igazgatója vette át.

 

-kt-